remove_red_eye 354
favorite_border 0
share

Shopping

Podgoričani su poznati po probirljivom ukusu kada je u pitanju moda. Butici u Hercegovačkoj, Njegoševoj i ulici Slobode u ponudi imaju najnovije kolekcije odijela, garderobe, cipela i galanterije poznatih modnih kreatora. Podgorica obiluje tržnim centrima u kojima možete kupiti najraznovrsnije proizvode. Što se tiče odjeće, pored pomenutih butika sa markiranom robom, u Podgorici se mogu naći ekskluzivna predstavništva vrhunskih robnih marki. Vašu želju za rekreacijom možete propratiti izborom nekog sportskog dijela opreme, a Podgorica ih nudi sve. Ukoliko namjeravte da provedete neko vrijeme na skijalištima sjeverno od Podgorice u ovom gradu možete naći i najsavremeniju skijašku opremu, a posebno se ističe Elanovo predstavništvo. U tržnim centrima nerijetko ćete naći odlične knjižare sa inostranim naslovima. Pored knjiga u njima se mogu naći dnevna i nedeljna inostrana štampa, i usko specijalizovani magazini najrazličitijih profila. Takođe,u Podgoričkim cd šopovima možete kupiti neki od novih originalnih naslova svjetske muzičke produkcije. Ukoliko namjeravate da provedete duže vrijeme u gradu, odnosno da iznajmite stan ili kuću, za sve što vam je potrebno po pitaju bijele tehnike, postaraće se veliki centri za prodaju bijele tehnike u kojima su cijene izuzetno povoljne, i u kojima se nalazi nešto po vašem ukusu, čak i od vrhunskih robnih marki poput siemens, bosch, sonny, gorenje itd.

Svojim eksterijerom, kojim dominira staklo, i prijatnim enterijerom, najviše pažnje plijeni poslovni centar Palada, na obali Morače, u kome možete, pored uživanja u trgovini, opustiti se uz kafu i sendvič.

Popularne među građanima Podgorice su i dvije pijace; Mala, u srcu grada, i Tuški put, na izlasku iz istog. Imaju ogroman broj štandova na kojima se od garderobe, pa sve do bijele tehnike i alata nude proizvodi po prilično povoljnim cijenama.

Kada su u pitanju hrana i namirnice velika zelena pijaca, koja se nalazi u procesu renoviranja i izrastanja u veliki tržni centar, nudi najraznovrsnije voće, povrće, domaći sir i ribu. Pomenuta mala pijaca takođe je mjesto gdje možete naći vrlo kvalitetne prehrambene proizvode. Naravno, najveći dio istih možete kupiti u nekoliko lanaca supermarketa koji odnedavno postoje u Podgorici. Carine, Mex, i Voli na jednom mjestu nude sve što vam je potrebno, pa ukoliko ste više za ovakvu vrstu kupovine oni predstavljaju pravi izbor, a ističu se i nešto nižim cijenama.

Leave Comment

message
email
person