U cilju što bolje usluge, na ovoj stranici nudimo Vam odgovore na pitanja koja nam najčešće postavljate poštom i telefonom. Pitanja smo podijelili na šest oblasti i nadamo se da ćete među odgovorima pronaći ono što Vas interesuje.

Ukoliko među ponuđenim nema odgovora koji tražite, ne ustručavajte se da nam pišete ili da nas kontaktirate na neki drugi način. Takođe, sve Vaše sugestije i konstruktivne savjete ozbiljno ćemo razmotriti a neke od njih sigurno i usvojiti. Ispunjenje želja gostiju je smisao našeg rada, isto kao što i samo postojanje Rent a stan Podgorica apartmana nije ništa drugo nego odgovor na Vaše potrebe.

remove_circle_outline
Kako da rezervišem apartman koji sam odabrao-la? Kada odete na stranicu na kojoj se nalazi apartman koji Vam se dopada, dovoljno je da nam pošaljete E-poštu sa adrese u gornjem desnom uglu sa sledećim podacima: Ime i Prezime, broj telefona, datum dolaska i odlaska kao i sve dodatne zahteve ukoliko ih imate . Vaša rezervacija će biti važeća tek kada dobijete potvrdan odgovor. Takođe, rezervaciju možete ostvariti i telefonskim pozivom. Da li je moja rezervacija važeća ako nisam dobio odgovor? Vaša rezervacija nije važeća sve dok od nas ne dobijete potvrdan odgovor putem E-pošte. Ukoliko rezervišete telefonskim pozivom potvrda iste je obavezna putem E-pošte. Sa pozitivnim odgovorom Vaša rezervacija je sigurna i taj period je blokiran. Da li moram da uplatim avans da bih osigurao-la moju rezervaciju? Avans od 20% je obavezan (Nova Godina 50%) za boravke duže od 2 dana (u slučaju otkazivanja avans se ne vraća). Plaćanje avansa je moguće izvršiti u gotovini, poštanskom uputnicom za građane Srbije kao i kreditnim karticama preko PAY PAL servisa. Za plaćanje preko PAY PAL servisa na ukupnu cenu obračunava se dodatnih 4% koliko iznose troškovi transfera. Za kraći boravak avans nije neophodan. Šta ako se pre mog dolaska desi neka nepredvidjena okolnost zbog koje ne mogu ući u apartman? Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti zbog kojih nismo u mogućnosti da Vam osiguramo već potvrđeni najam apartmana (viša sila), potrudićemo se da Vam osiguramo po kvalitetu isti, ili bolji smeštaj u jednom od naših apartmana. U tom slučaju nemate nikakvih dodatnih troškova, već najam koji ste platili ili koji je dogovoren pokriva troškove najma zamenskog apartmana. Ukoliko nikako nismo u mogućnosti da Vam osiguramo zamenski smeštaj ili smo prisiljeni da otkažemo već potvrđeni najam zbog razloga na koji StanNaDan nema nikakvog uticaja (viša sila), iznos koji (ako) ste već uplatili biti će Vam u potpunosti vraćen, pa u tom slučaju StanNaDan neće imati nikakvih daljih obaveza. Šta ako želim da otkažem rezervaciju? Ako iz bilo kog razloga želite otkazati rezervaciju, najljubaznije Vas molimo da to uradite blagovremeno, ili eventualno onog momenta kad saznate da Vam apartman nije potreban. Molimo Vas takođe da rezervaciju otkažete isključivo e-mailom ili SMS-om na +381 65 42 43 500. Plaćena akontacija se ne vraća ukoliko drugačije nije dogovoreno. Ako želim da skratim vreme boravka u apartmanu, da li ću dobiti deo novca nazad? U slučaju ranijeg odlaska, s obzirom da je naplata smeštaja izvršena unapred, naše je pravo da zadržimo celokupnu naplaćenu sumu ukoliko ne nađemo zamenu za isti ili duži period.
add_circle_outline
Šta sve cena boravka obuhvata? Obuhvata: – boravak u apartmanu – čišćenje (pre i posle vašeg boravka kao i jednom nedeljno ukoliko je boravak duži od 7 dana. Postoji mogućnost dnevnog održavanja ali se posebno tarifira. Pogledajte u dodatnim uslugama. – infostan (režijski troškovi), – telefon u lokalu, – internet i kablovsku TV. Šta NIJE uključeno u datu cenu? U datu cenu dodatne usluge, pripadajući porez i boravišna taksa NISU uključeni. Boravišna taksa se naplaćuje po osobi po danu boravka i to: – 15 godina i starije oko 1,3 € u rsd – Deca 7-15 godina približno 0,65 € u rsd – Deca do 7 godina ne plaćaju PAŽNJA: Kod pojedinih apartmana data cena je cena koja uključuje sve gore navedene troškove. Molimo proverite upitom o kojim se apartmanima konkretno radi!!! Kada i kome plaćam? Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja ključeva osobi koja Vam preda ključeve. Stan Na Dan.com ne naplaćuje i ne izdaje račune. Za račune je isključivo odgovoran vlasnik stana ili osoba koja je postavljena u ime vlasnika. Mogu li platiti u evrima ili nekoj drugoj stranoj valuti? Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, po gornjem kursu narodne banke Srbije na dan kada se vrši plaćanje. Obzirom da se svi apartmani u našoj ponudi nalaze u blizini neke menjačnice, novac u stranoj valuti neće predstavljati nikakav problem. Mogu li platiti karticom ili čekovima? Plaćanje je moguće izvršiti u gotovini i kreditnim karticama preko PAY PAL servisa (samo za uplatu depozita) kao i poštanskom uputnicom za građane Srbije direktno vlasniku. Za plaćanje preko PAY PAL servisa na ukupnu cenu obračunava se dodatnih 4% koliko iznose troškovi transfera. Državljanima pojedinih zemalja nije omogućeno plaćanje preko PAY PAL servisa što zavisi od bankarske politike tih zemalja. Svi naši stanovi nalaze se u neposrednoj blizini nekog bankomata, tako da Vam dolazak do gotovine neće predstavljati nikakav problem. Plaćanje čekovima građana nije moguće. Mogu li platiti na kraju boravka? Plaćanje se vrši ISKLJUČIVO unapred, prilikom preuzimanja ključeva. Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da celu sumu platite odjednom, moguće je parcijalno plaćanje ali uvek za dane unapred. Moram li uplatiti avans kako bi mi rezervacija bila sigurna? Avans od 20-50% (zavisi od vlasnika apartmana) od ukupne sume se plaća za sve boravke duže od 5 noćenja a za kraći boravak depozit je u visini 1 noćenja (u slučaju otkazivanja avans se ne vraća). Za vremenski bliže rezervacije avans nije neophodan a Vaša rezervacija je u svakom slučaju sigurna. Ukoliko ipak želite uplatiti avans, naš račun će Vam biti blagovremeno dostavljen. Imajte u vidu da zadržavamo pravo da depozit zatražimo i pored navedenih uslova.
add_circle_outline
Kako da dođem do apartmana? Prilikom potvrde rezervacije biće Vam dostavljena detaljna mapa apartmana iz pravca iz kog dolazite putem E-pošte. Ukoliko dolazite avionom, autobusom, vozom, može vas dočekati naš vozač, pogledajte naše dodatne usluge. Kada mogu ući u apartman? U naše apartmane se ulazi posle 14 časova. U slučaju da je apartman prethodni dan prazan ili trenutni gosti odlaze ranije, moguće je ući i pre 14 časova. Svakako je najbolje da se o mogućnosti ranijeg ulaska raspitate dan pred boravak. Ko će mi dati ključeve? U većini slučajeva na adresi apartmana će Vas sačekati vlasnik koji će Vas uvesti u stan, potpisati ugovor, predati ključeve, izvršiti naplatu i pokazati mogućnosti apartmana. Dolazim posle 20 časova. Šta onda? U StanNaDan ste dobrodošli u bilo koje doba dana ili noći. Ulazak u apartmane je moguć od 0-24h s tim što se u periodu od 23:59 do 08 časova posebno tarifira (rani ili kasni dolazak pogledati u dodatnim uslugama). Šta da radim sa ključevima kad dođe vreme odlaska? Ključevi se predaju istoj osobi koja Vas je i smestila po zajedničkom obilasku i proveri stanja apartmana i naplate mini bara ukoliko je korišćen. Da li je moguće da neko drugi preuzme ključeve umesto mene? Moguće je ali bi ta osoba bila dužna i da potpiše ugovor i izvrši plaćanje umesto Vas. Po Vašem dolasku neophodno je izvršiti Vašu evidenciju.
add_circle_outline
Da li apartman mogu koristiti sa mojim prijateljima iz Beograda? U apartmanima možete neometano primati dnevne i noćne posete. S obzirom da se naši apartmani izdaju prema broju osoba noćenje je dozvoljeno samo osobama koje su navedene prilikom rezervacije. Šta će me čekati u frižideru? Frižideri u našim apartmanima imaju mini bar. Ukoliko imate neku posebnu želju u vezi sa sadržajem frižidera, ne ustručavajte se da nas kontaktirate pre Vašeg dolaska. Potrudićemo se da udovoljimo Vašoj želji. Koliko često se menjaju posteljina i peškiri? U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Zamena posteljine vrši se svakih sedam dana ukoliko Vaša rezervacija traje duže od tog. Peškiri se menjaju svaka 3 dana. Izgubio sam ključ! U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi troškove zamene brave i ključeva na apartmanu. Ima li internet u apartmanu? U svakom apartmanu se nalazi ADSL ili kablovski internet a svi apartmani imaju wireless modeme. Ima li telefon u apartmanu? Većina naših apartmana ima fiksni telefon. Iz objektivnih razloga sa tih telefona je onemogućeno biranje brojeva van Beograda, dok je primanje poziva neograničeno. Ako ipak insistirate na fiksnim odlaznim pozivima van Beograda preporučujemo da se o tom detalju raspitate pre konačne rezervacije. Niste zadovoljni apartmanom na prvi utisak? Iako se trudimo da ispunimo Vaša očekivanja i verno prikažemo sve apartmane dešava se da gost ponekad nije zadovoljan onim što je zatekao iz nekog razloga. Sve nedostatke je neophodno dokumentovati fotografijama kako bismo mogli da suočimo i sankcionišemo vlasnika. Po pitanju higijene u apartmanima smo rigorozni i ako apartman nije onakav kakvim smo ga predstavili molimo Vas da nas kontaktirate odmah a najkasnije u roku od 24h. Svaka kasnija reklamacija se neće razmatrati.
add_circle_outline
Apatman se izdaje dnevno i mora se napustiti do 12:00 časova na dan izlaska, osim ako je ugovorom drugačije predviđeno. Zadržavanje apartmana posle 12:00 časova povlači naplatu narednog dana. Gosti su dužni da svoje dragocenosti nose sa sobom. StanNaDan Vam iz objektivnih razloga ne može garantovati za iste. U apartmane nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce. Gosti su su dužni da čuvaju apartman, inventar i instalacije. Svaka napravljena šteta mora biri nadoknađena. Gosti ne smeju izazivati neugodnu buku, galamu i remetiti javni red i mir. Ovo posebno važi od 14 do 17h kao i od 22 do 09h. U apartmanima je moguće neometano primati posetioce, ukoliiko se isti drže kućnog reda. Žurke i sedeljke su APSOLUTNO zabranjene. StanNaDan ima pravo da u slučaju nepridržavanja kućnog reda otkaže korišćenje apartmana gostu i da ga proglasi “nepoželjnim”. Sa fiksnih telefona u našim apartmanima dozvoljeno je neometano telefoniranje u lokalu kao i primanje svih poziva. Pozivi van Beograde su blokirani kao i 0.
add_circle_outline
Kako da postanem saradnik Stan Na Dan apartmana Beograd? Agencija Stan Na Dan – apartmani Beograd Vam predlaze mogućnost profesionalne saradnje po najvišim principima savremenog poslovanja u oblasti pružanja smeštajnih kapaciteta u Beogradu. Kao novom članu našeg tima pružićemo Vam punu podršku i pomoć prilikom naše i Vaše saradnje na obostranu korist. Ukoliko posedujete stan, nezavisno od kvadrature, kuću ili apartman, koji ste spremni da uključite u naš marketinški sistem izdavanja smeštajnih kapaciteta za kratkoročni period, pročitajte dalje redove o uslovima i načinu saradnje sa Stan Na Dan – apartmani Beograd, a u slučaju da imate dodatnih pitanja ili sugestija u cilju poboljšanja naših usluga, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona, e-maila, pa ćemo u ličnom kontaktu razmotriti sva pitanja i u zajedničkom razgovoru doneti najpovoljnije rešenje kako za Vas i nas kao tim, tako i za korisnike naših apartmana. Za sam početak, kako bi uvrstili Vas stan u našu ponudu potrebno je da isti zadovolji sledeće osnovne uslove: Neophodno je da se stan nalazi na atraktivnijoj lokaciji ali iz iskustva govoreći svaka lokacija može da prodje ukoliko je cena apartmana odgovarajuća. Stan mora biti noviji ili skoro renoviran, kompletno i funkcionalno opremljen, ukoliko je smeštaj u privatnoj kući mora imati potpuno zaseban ulaz. Prednost svakako predstavlja kvalitet nameštaja kao i estetski momenat kompletnog smeštaja. Stanovi sa nameštajem tipa “ljubi te baka”, starim kupatilima i kuhinjama nisu interesantni našim gostima a i ponuda je učinila svoje pa se najbolje izdaju novi, namenski opremani stanovi za ovaj vid izdavanja. Potrebno je da smeštaj poseduje neku od brzih elektronskih veza: Kablovski internet, Wireless, ADSL, kao i kablovsku televiziju. Veliku prednost predstavlja posedovanje garažnog mesta, parking mesta za korisnike koji dolaze svojim automobilom. Opremljenost smeštaja sa klima uredjajem, tehničkim uredjajima u kuhinji i kupatilu, centralno grejanje takodje predstavlja prednost u odnosu na apartmane koji to ne poseduju, što je u interesu vlasnika stana, jer će u tom slučaju popunjenost apartmana biti veća. Ukoliko se smeštaj nalazi na višim spratovima, neophodno je da u zgradi postoji bar jedan lift ali nije obavezujuće. Ovo bi bili neki osnovni zahtevi za smeštaj pogodan za saradnju sa: Agencija Stan Na dan – apartmani Beograd. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, molimo da pošaljete kratak opis kao i fotografije apartmana/stana/kuće na mail saradnja@stannadan.com, a naše ljubazno osoblje ce Vas kontaktirati radi daljih razgovora u realizaciji saradnje. Veliki procenat popunjenosti naših apartmana, posete našoj web stranici i zainteresovanost kao i zadovoljstvo naših klijenata nam daje za pravo da ne budemo skromni i da vas pozovemo u naš tim koji svakodnevno raste, a Stan Na Dan – apartmani Beograd je agencija sa sve većim značajem na našim prostorima kao i u inostranstvu.

Still have a question?

Contact Us